Stal de Vlietlanden gaf acte de présence tijdens ‘Fellponydag’ 2016

MEDEMBLIK – Lol met je knol! Dat is waar Fellponydag voor staat voor ons, ieder jaar word deze dag gehouden in Dongen. (Brabant ). Ook dit jaar weer toog Stal de Vlietlanden uit Medemblik er naartoe.

Half 6 gingen alle wekkertjes, en om 7 uur waren de megavrachtwagen en trailers geladen met 10 prachtige zwarte Fellpony”s! Stapels spullen gingen er mee, want op deze dag rijden de deelnemers ( dit jaar ongeveer 29 ) een proef, strijden zij om de beste tijden met diverse spelletjes, doen zij een estafette ,vossenstaarten, pimp my pony en stoelendans, en dit natuurlijk allemaal op t paard!

Ook rijdt het 6-tal van Stal de Vlietlanden ieder jaar een kur op muziek , onder leiding van Lucia Tiben. Een voorbereiding van weken , wat een lol hebben de meiden erin, prachtig! Eén zijn met je paard en plezier maken staat bovenaan op deze dag!

Prachtig weer , een Stal de Vlietlanden “camping” opzetten en genieten van iedereen die mee is!( van ons ong 30 personen totaal ). Samen genieten van onze meiden en mannen op t paard, voor de paarden een lekker uitstapje, ze worden lekker verwend en ze vinden t leuk! 8 uur savonds weer terug op stal, paarden weer uitgeladen , wat extra lekkers gegeven, en weer bij hun vriendjes op t land. Dan nog even alles opruimen en alle spullen wegbergen en bokkiemoe maar zeer voldaan weer naar huis!

Fellponydag 2016….je was weer geweldig leuk en gezellig!!

Foto’s aangeleverd.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.