Werelds Grootste Smoothie wordt gemaakt in…. Nibbixwoud

NIBBIXWOUD – Sinds 2010 organiseert Stichting Jaarmarkt Nibbixwoud, met een groep enthousiaste vrijwilligers, het jaarmarkt-festijn in Nibbixwoud.

Dit jaar, zondag 2 juli 2017, gaan we tijdens de jaarmarkt aandacht geven aan het Ronald McDonald Kinderfonds . Dit doen we door op een lucratieve manier geld in te zamelen zodat we dit kinderfonds uiteindelijk een heel mooi bedrag kunnen overhandigen.

Na maanden van voorbereiding en communicatie via de officiële kanalen van de organisatie kunnen wij u vertellen dat wij een positief startsein hebben gekregen. De plannen zijn goedgekeurd. Nibbixwoud doet mee aan het GUINNESS WORLD RECORD en gaan we voor het wereldrecord voor de grootste smoothie.

In 1980 werd er ook al een wereldrecord gevestigd in Nibbixwoud. Toen werd de grootste pannenkoek aller tijden gemaakt in Nibbixwoud. 

De jongere generatie, wil met dit historisch verleden deze happening rondom het wereldrecord nogmaals evenaren.

Al vele sponsoren hebben zich aangesloten bij dit evenement. Arla, Albert Heijn Nederland en Fruitmasters Holland zijn onze hoofdsponsoren. Op de website: www.jaarmarktnibbixwoud.nl kunt u hier meer over lezen! Foto’s van het wereldrecord zijn helaas nog niet beschikbaar omdat deze nog moet plaatsvinden. Wel vindt u op de facebookpagina van de jaarmarkt nibbixwoud diverse filmpjes. Wellicht leuk om te weten, dat we deze week starten met een smoothie-challenge welke zal starten bij Vriend Aardbeien en daarna bij de medewerkers van het Ronald McDonald Kinderfonds, VU-Amsterdam. Wellicht wilt u hier ook aan meedoen?

Om meer aandacht voor dit prachtige evenement en onderliggend goede doel te genereren zouden we het heel erg waarderen wanneer u aandacht wilt besteden aan onze wereldrecordpoging!  Voor meer informatie over de wereldrecordpoging kunt u bellen met Linda Arkesteijn 06-53977752. Tevens willen we u alvast van harte uitnodigen om tijdens het evenement in onze VIP-tent een drankje te komen nuttigen en de ontknoping van het wereldrecord bij te wonen!

Reageren via facebook