Medemblik Actueel.

Voetbal

Voorbeschouwing Strandvogels 1 – RKEDO 1

De eerste voorbeschouwing van dit seizoen, maar zondag 18 september staat toch echt al weer de derde competitiewedstrijd op het programma. Helaas kwam ik er de afgelopen weken niet aan toe de aanstaande wedstrijd alvast voor te beschouwen, nu dus wel.

Ook vorig seizoen kruisten Strandvogels en RKEDO de degens met elkaar. In Onderdijk won Strandvogels toen met 2-1. Een krappe overwinning maar ook een zeer knappe, want Strandvogels speelde meer dan een helft lang met een man minder. Mario Smak kreeg namelijk al in de eerste helft rood. Ondanks die ondertalsituatie wist Strandvogels via Mitch Hofland en Jordy Weel in de tweede helft een 2-0 voorsprong te nemen. Vlak voor tijd kwam RKEDO nog op 2-1, maar de tien van Strandvogels wonnen verdiend.

Reageren via facebook