Medemblik Actueel.

opperdoes jo9-1
opperdoes jo9-1
Voetbal

Begint het jongste vlaggenschip van VV Opperdoes te draaien?

Schakel nachtmodus in

OPPERDOES – We mochten zaterdag naar Bovenkarspel, daar waar Zouaven op ons wachtte. Om 10.15 uur mochten we gaan aftrappen en we begonnen fel. Binnen de minuut lag de 0-1 in het netje, gemaakt door Koen W, een beetje verrast en daardoor raakte we een beetje van slag. Zouaven lette goed op en schoot de 1-1 tegen de touwen.

Een verslag van Bruce Patrick Blanchard

De jongens vochten voor de punten en het werd ook een waar voetbalgevecht. Helaas schoot Zouaven nog de 2-1 tegen de touwen… VV Opperdoes rechtte hun rug en gingen er nog even voor, de bal kwam bij Joris.. 2-2! Vlak hierna vond de scheidsrechter van dienst het welletjes en floot voor de rust.

Na de limonade begonnen we weer aan de 2e helft. VV Opperdoes was fel, weer was de 1e kans voor ons.Koen W kwam vrij voor de keeper en had de hoek voor het uitzoeken… Hij haalde uit en schoot recht op de keeper af, het bleef hierdoor 2-2. Het ging gelijk op en het duel kon alle kanten op. Helaas door onoplettendheid aan onze kant schoot Zouaven de 3-2 tegen de touwen.

We waren na de 3-2 heel eventjes de weg kwijt. Joris schoot de bal nog bijna in het eigen doel, maar Zouaven schoot hierna nog 2x raak 5-2. Het was weer tijd voor VV Opperdoes en de bal belandde bij David.. David haalde even uit en in de bal eindigde in het doel, 5-3!

VV Opperdoes ging ervoor maar hierdoor kwam er wel ruimte achterin. Zouaven zag de ruimte en profiteerde hier 2x van, 7-3. Koen W kreeg de bal aangespeeld en haalde uit, 7-4! Hierna werd er afgefloten en helaas verloren wij dit ware voetbalgevecht met 7-4.

De penalty’s moesten nog genomen worden. VV Opperdoes schoot hierbij 5x raak en Zouaven slechts 1. Onofficieel is de uitslag hierdoor dus 8-9..

Reageer op dit onderwerp

X