13.1 C
Medemblik
21 mei 2020 06:46
Medemblik Actueel.

Foto: MOC

Autobedrijf Keijzer nog 3 jaar langer hoofdsponsor MOC

Autobedrijf Keijzer heeft het hoofdsponsorcontract met voetbalvereniging MOC uit Midwoud met 3 jaar verlengd, waardoor in ieder geval tot en met het seizoen 2019-2020 het logo van de trouwe sponsor op het shirt van het vlaggenschip prijkt.

Hoofdsponsorschap

Na vijf jaar intensief gebruik was het tenue van MOC 1 aan vervanging toe. Na overleg met de nieuwe sponsorcommissie boden de eigenaren Adrie Keijzer, Alex Keijzer en Benno Godfriedt aan om het hoofdsponsorschap met tenminste 3 jaar te verlengen. Indien de tenues na het derde seizoen nog steeds bruikbaar zijn is ingestemd om, na een evaluatie, het contract jaarlijks te verlengen. 

Sponsorgeld

‘MOC is ontzettend blij het hoofdsponsorschap met Autobedrijf Keijzer verlengd te hebben. Naast een nieuw tenue voor het eerste, levert het de club ook een aanzienlijke bijdrage aan sponsorgeld op, iets wat de club goed kan gebruiken’, aldus Joris Bootsman van de sponsorcommissie. 

Nieuwe tenues

Vanaf augustus 2017 zal MOC 1 te bewonderen zijn in de nieuwe tenues en zal Autobedrijf Keijzer, zoals al vele jaren, nog steeds worden geassocieerd met de vereniging.

Steun MOC

MOC is altijd op zoek naar vooral lokale ondernemers die iets voor onze prachtige vereniging willen betekenen. Daarbij kunt u denken aan het sponsoren van een wedstrijdbal,een reclamebord aan het hoofdveld aan de Tripkouw tot shirtsponsor van één van de elftallen. Mocht u, zoals onze hoofdsponsor Autobedrijf Keijzer, interesse hebben om MOC te steunen kunt u het sponsorplan raadplegen op de website www.vvmoc.nl of een mail sturen naar sponsor@vvmoc.nl.

Reageren via facebook