7.9 C
Medemblik
20 januari 2021 20:18
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – veel zon en mogelijk tropische temperaturen

MEDEMBLIK – Vandaag is er veel zonneschijn. Later op de middag en tijdens de avond trekken velden sluierbewolking over de provincie. De maxima lopen uiteen tussen 28 en 31 graden. In de middag aan zee verkoeling door een noordwestelijk windje. In het algemeen is de wind zwak tot matig uit het zuiden.

Het weer voor donderdag

Het wordt morgen geleidelijk minder zonnig en het blijft droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 30 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 26 °C.

Het weer na donderdag

De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het droog in Medemblik. De temperatuur daalt tot 26 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 18 °C. De wind draait geleidelijk naar het noordwesten en is matig, windkracht 3. Na het weekend daalt de temperatuur tot 19 °C overdag en 13 °C ’s nachts en draait de wind naar het westen.

Reageren via facebook