20.1 C
Medemblik
20 mei 2020 19:22
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – wederom vrij zonnig

MEDEMBLIK – Ook vandaag is het vrij zonnig en loopt de temperatuur vanmiddag op richting de 13 á 14 graden bij een vrij matige wind uit het noordoosten. Door die wind voelt het wel schraler aan. In de nacht naar zondag daalt de temperatuur tot net boven het vriespunt.

Het weer voor de rest van de week

Zondag is mer meer bewolking maar er blijft wel ruimte voor de zon om te schijnen, met 13 graden en een matige wind uit het noordoosten is het mooi voorjaarsweer. Na zondag gaat de temperatuur langzaam aan omhoog richting de 16 graden overdag en in de nachten koelt het ook niet meer zo veel af, dan blijft de temperatuur steken bij 6 á 7 graden. De wind draait naar het zuidwesten en is matig 3Bft.

Reageren via facebook