Medemblik Actueel.

Weerbericht – meest bewolkt met zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vandaag is er veel bewolking waardoor er niet veel ruimte is voor de zon, maar helemaal verscholen blijft de zon niet, er zullen zo nu en dan toch ook nog wel zonnige perioden zijn. Uit de aanwezige bewolking valt af en toe wat lichte motregen maar heel veel gaat er niet vallen, de middagtemperatuur loopt op naar 13 graden bij een vrij matige wind uit het zuidwesten.

Zondag is de buienkans een stuk groter dan vandaag en is de wind ook gedraaid naar het noordoosten. De middagtemperatuur schommelt rond de 13 graden maar tijdens een bui enkele graden lager.  Ook maandag is de buienkans vrij groot en kunnen er enkele stevige exemplaren tussen zitten. Overdag 14 graden door de naar het zuiden draaiende wind. Na maandag is er op dinsdag nog kans op een enkele bui maar krijgt de zon ook meer speelruimte. met 10 graden is het de koudste dag van de week.

Zonnige perioden en droog

Na dinsdag klaart het op en krijgen wij zonnige perioden en is het zo goed als droog, overdag ligt de temperatuur rond de 15 graden en de nachttemperatuur rond de 8 graden. De wind is meestal noordwest of west en gematigd van kracht. 3 á 4Bft.

Reageren via facebook