10.2 C
Medemblik
25 oktober 2020 20:23
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – buien met in de middag kans op onweer

MEDEMBLIK – Wat het weer betreft voor vandaag kunnen wij kort zijn, ‘knudde’.  Regen en zelfs kans op onweer is de hoofdschotel voor deze zondag al is er zo nu en dan nog wel een beetje ruimte voor de zon ook.  De temperatuur loopt op naar 6 graden bij een vrij krachtige maar tijdens buien krachtige tot harde wind die waait uit het westen tot zuidwesten. In de nacht naar maandag daalt het kwik tot net boven het vriespunt.

Maandag is er iets meer ruimte voor de zon maar ook dan is de kans op een bui nog steeds aanwezig, met 4 graden is het een stukje frisser dan vandaag maar de wind neemt wel af tot matig en waait uit het westen. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar de 0 graden en neemt in de vroege ochtend de kans op gladheid weer toe.

Dinsdag t/m donderdag vallen er ook nog geregeld enkele buien waarvan sommige een winterse karakter kunnen hebben. Temperaturen overdag rond de 4 graden in de nachten rond of net boven het vriespunt en de wind is overwegend vrij krachtig en tijdens buien mogelijk even krachtig en waait uit het zuiden. Vanaf vrijdag knapt het zichtbaar op en trekken de buien weer weg en komt de zon er voor in de plaats.

Reageren via facebook