Speel jij een instrument? Meld je dan aan voor het Westfries Muziekfestival

MIDWOUD – Na drie maanden van veranderen, aanpassen en inwerken heropent De Post in Midwoud 17 september met een Westfries Muziekfestival. De Stichting Sport en Cultuur, die de zalen van De Post beheert, gaf het nieuwe management de taak mee extra activiteiten te ontwikkelen om ook de cultuur te bevorderen.

De heropening is daarom de perfecte gelegenheid om West-Friesland een muziekfestival aan te bieden, met uitsluitend West-Fries talent. Gevestigde namen en nieuwe talenten zijn welkom. De Post biedt hen op die dag vanaf 20.00 uur in haar grote evenementenhal een podium om zich te presenteren. Ook de entree voor de bezoekers is gratis.

Het is het begin van een nieuwe traditie voor West-Friesland: elke derde zaterdag van de maand krijgt West-Fries talent het podium van De Post aangeboden. De geluidsinstallatie, de belichting, het podium en het drumstel worden klaargezet. Daarnaast neemt iedereen de eigen instrumenten mee.

Bands en groepen – waarvan minstens de helft West-Fries moet zijn-, maar ook West-Friese soloartiesten, kunnen zich tot 1 september aanmelden via www.cafedepostmidwoud.nl.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.