7.2 C
Medemblik
27 november 2020 18:04
Medemblik Actueel.

Foto: Fotografie-RG
Foto: Fotografie-RG

Popkoor EQuality’s “Inspiration” een groot succes!!

MEDEMBLIK – Wat een veelzijdige en prima show heeft Popkoor EQuality met de concertreeks “Inspiration” neergezet. Een prachtige en krachtige verhaallijn die vertelde over medemensen die een groot verschil hebben gemaakt in de wereldgeschiedenis. Vier verschillende blokken met elk hun eigen thema, nummers, aankleding, belichting, quotes en gedichten.

Dirigente Margreet Drijver, combo, koorleden, voorlezers en solisten maakten er samen met het publiek elk concert opnieuw een enthousiaste happening van. Wát een uitstraling, wát een geweldige band en wat is dit koor, zonder de andere zangers en zangeressen te kort te doen, in het bezit van een groot aantal super solisten. Ook de techniek, geheel verzorgd door DML, was prima voor elkaar.

De mooie en zo heel belangrijke boodschap die werd uitgedragen, n.l. “Zorg goed voor elkaar en wees zuinig op onze wereld”, kwam in het slotlied “Heal the world (save it for our child’ren) nog eens extra sterk tot uiting. Het gedichtje tijdens het intro van dit aansprekende Michael Jackson nummer werd prachtig en helemaal uit het hoofd vertolkt door Enora de Jong, slechts 6 jaar oud. Daarna werden alle aanwezige kinderen naar voren gehaald zodat ze konden meezingen met dit prachtige lied en meedelen in het applaus. Een prachtig ontroerend plaatje en een geweldig mooi slot van een prima concert.

Mocht u een keer een repetitie willen bijwonen, EQuality repeteert elke dinsdagavond van 20.15 tot 22.00 uur in Verenigingsgebouw St. Pieter, Ridderstraat 9, Medemblik. Van harte welkom!

Reageren via facebook