Bunch of Barrels in het Groene Kerkje

LAMBERTSCHAAG – Maak samen met Bunch of Barrels een muzikale reis naar de beste jaren van de popmuziek. ‘Vintage Music’ uit de jaren ’60 en ’70.

Op de kleine podia nemen de mannen van Bunch Of Barrels u in intieme en huiselijke sfeer mee naar die fantastische tijd met die heerlijke muziek. Herinnert u zich nog de provo’s, de witte fietsen, Dolle Mina’s, de geur van Patchouli etc. Met bloemen in het haar, liggend in het gras en luisterend naar de muziek die het vele jaren later nog steeds zo goed doet. Velen onder ons dromen weg bij deze klanken en verlangen stiekem terug naar de ongedwongen sfeer en de ‘vrijheid/blijheid’ van toen. “The Soundtrack Of My Life”, zoals velen het noemen. Echt een feest der herkenning!

Bunch Of Barrels onderscheidt zich juist door het akoestische geluid én de meerstemmige harmonieën, die subtiel zijn verweven in bekende, goed in het gehoor liggende songs. Intieme sfeer, sprankelende akoestische gitaren, bluesharp, basic percussie, accordeon, maar vooral meerstemmige vocalen. Geen bombastisch en oorverdovend geweld, maar juist soms héél klein en kwetsbaar.

De meesterwerkjes van weleer worden, in theatervorm als verrassende, muzikale cadeautjes uitgepakt, met begeleidende projectiebeelden met foto en film uit die tijd. De combinatie van muziek, beelden, anekdotes met humor én de interactie met het publiek maakt dat deze band anders is dan anderen. Met regelmaat een nieuwe lay-out, repertoire en presentatie!

Website: www.bunchofbarrels.nl

Zaterdag 26 januari ’19
20.30 uur (zaal is vanaf 20.00 open)
Entree: € 11,00

Reageren via facebook