14.6 C
Medemblik
21 mei 2020 05:03
Medemblik Actueel.

foto door: www.pascalvanas.nl

Leerlingen Muziekschool De Vuurvogel spelen in derde editie de Popkaravaan

WOGNUM – Het was vrijdagavond alweer de derde editie dat leerlingen van Muziekschool De Vuurvogel hun nieuwste songs aan het publiek lieten horen. In een goed gevuld J.C. Everland wisten de leerlingen van Muziekschool De Vuurvogel het publiek goed te vermaken.

Vijf acts gaven acte de présence, Last minute Rock speelden vooral stevige rocknummer waaronder muziek van The Red Hot Chili Peppers en Bruce Springsteen. Well Prima viel op door de 2 frontmeiden die meer de muziek van de diva’s van de Nederlandse popmuziek brachten, Miss Montreal, Ilse de Lange maar ook Shania Twain kwam voorbij tijdens hun optreden.

Een hele leuke inbreng deden de leden van Make ik Happen, die oude  nummer op een hele originele manier in een punk jasje stoppen, en waar Four on a Row vooral rock en pop speelden met nummers van o.a. The Black Keys en George Ezra bracht Joost en de Rest de zaal een mix van een paar stevige rockcovers van Bon Jovi en Guns ‘N Roses.

De leerlingen van muziekschool De Vuurvogel wist het publiek, waaronder natuurlijk ook ouders van de bandleden, prima te vermaken waardoor deze 3e editie kon worden afgesloten met tevreden gezichten. Duidelijk is dat de leerlingen van de muziekschool veel plezier hebben met het  maken van muziek en dat straalt er ook vanaf.

Het geluid en het licht werd vrijdagavond verzorgd door de vrijwilligers van J.C. Everland, waar deze derde editie werd gehouden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook