7.2 C
Medemblik
20 januari 2021 10:26
Medemblik Actueel.

Verwen eens een mantelzorger met een prachtig uitje

MEDEMBLIK – De gemeente Medemblik nodigt alle mantelzorgers uit voor een gezellige middag op 27 mei 2016. De start is om 12.00 uur met een korte presentatie over mantelzorg. Daarna gaan de mantelzorgers het IJsselmeer op om de wedstrijden van de Delta Lloyd Regatta te volgen. Alle mantelzorgers die bij de gemeente geregistreerd staan hebben een brief ontvangen of ontvangen die binnenkort.

Wel mantelzorger, maar geen uitnodiging gekregen?

U bent mantelzorger als u langer dan 3 maanden en meer dan 8 uur week hulp biedt. Niet alle mantelzorgers zijn bij de gemeente bekend. Het kan dus zijn dat u geen uitnodiging hebt ontvangen. Dat neemt niet weg dat u van harte welkom bent.

Aanmelden voor 17 mei

Op www.medemblik.nl/mantelzorg-regatta vindt u alle informatie. Ook kunt u daar het aanmeldformulier downloaden. Aanmelden kan tot 17 mei 2016.

Reageren via facebook