Medemblik Actueel.

Schaatsen & skeeleren

Medemblikker Pim Schipper tekent voor 1 jaar bij Team Plantina

Medemblik – Na het stoppen van de hoofdsponsor van zijn vorige ploeg Beslist.nl heeft Pim Schipper onderdak gevonden bij de nieuwe ploeg Team Plantina. Bij deze ploeg dat eigenlijk een voortzetting is van zijn oude ploeg heeft Pim voor 1 jaar getekend.

Samen met Kai Verbij en Martijn van Oosten zullen samen met Ronald Mulder, Daidai Ntab en Thomas krol de mannenploeg vormen. Pim Schipper laat weten dat hij blij is dat hij Team Plantina heeft getekend en dat er voor hem maar weinig veranderd na het opstappen van Beslist.nl als hoofdsponsor. 

Tegen Schaatsen.nl zegt Pim: “De afgelopen seizoenen heb ik met veel plezier bij de ploeg van Gerard van Velde getraind. Ik ben blij dat ik ook aankomend seizoen weer met een talentvolle groep sprinters kan trainen”.

Reageer op dit onderwerp

X