Medemblik Actueel.

Schaatsen & skeeleren

Kelly Schouten zesde op de Weissensee

ZWAAGDIJK-OOST – De Aart Koopmans Memorial die werd verreden op de Weissensee werd gewonnen door Manon Kamminga die de sprint voor het peleton wist te winnen op enkele meters gevolgd door Maya de Jong(2e) en Merel Bosma(3e).

Kelly Schouten kwam als zesde over de finish in een spannende race die onder fantastische weersomstandigheden werd verreden over 12 ronden (60km). Achter Schouten wist de weer in het peleton teruggekeerde Beau Wagemaker uit Hoogkarspel de 14e plek voor zich op te eisen. Wagemaker heeft een lange periode van blessures achter de rug en wil zich nu weer vol gaan focussen op de rest van het schaatsseizoen.

Diewertje van Kalken uit Hem werd  42e enJanet Beers uit Hoogkarspel 52e.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook