32.4 C
Medemblik
7 augustus 2020 17:30
Medemblik Actueel.

Geknakte reputaties bij schaakvereniging de Pionier

Abekerk – Reputaties geknakt, dromen vervlogen op onze 2e snelschaakavond op donderdag 4 februari 2016. Kijk, dat Lukas Boots op de 1e plaats eindigt vindt niemand gek, maar een Arnold Velthuis die in de 1e avond 8½ punt weet te scoren, tegen Lukas 9, bakt er op de 2e avond niet veel van. Hij weet 5 punten bijeen te sprokkelen, terwijl Gerco Stapel er 9 haalt (Gerco speelde de 1e avond niet mee).

Wie het ook heel goed deed was Dale Neijzing met 6 punten (alleen de 2e avond). Theo Laan behaalde de 1e avond 1 punt terwijl hij op de 2e avond 4 punten weet te verzamelen. Kortom een avond van ups en down.

De uitslagen zoals gepubliceerd op onze website www.depionier.eu geven u meer inzicht want sommige speelden de eerste avond niet en de tweede avond wel of omgekeerd. Wat een van de hoogtepunten van het seizoen had moeten zijn liep voor een aantal leden droevig af, maar desondanks schaken we volgende week weer vrolijk en opgewekt verder.

Meer informatie via: vhgroeneveld@quicknet.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?