Medemblik Actueel.

Handbalinstuif Westfriesland SEW voor meisjes en jongens vanaf 5 jaar

Nibbixwoud – Woensdag 20 April a.s. op het S.E.W. handbalveld aan ’t Woud van 13.00 tot 14.00 uur. Op een speelse manier komen zij in aanraking met de handbalsport. We beginnen de instuif met een “Warming-Up” . 

Er worden ongeveer 7 spellen uitgezet waar de kinderen per groepje zo’n 5 á 7 minuten mee bezig zijn . Er worden verschillende soorten ballen gebruikt tijdens de spellen, groot, klein, hard, zacht. Het is de bedoeling van zo’n middag , die maar ’n uurtje duurt, dat de kinderen de 1e beginselen van de handbalsport mee krijgen en veel lol hebben.

Wat gaan we doen:

  • gooien en vangen
  • tippen, de bal al stuitend voortbewegen met de hand
  • met 1 hand de bal gooien en daarbij het goede been voor zetten
  • en natuurlijk merken dat handbal een onwijs leuke teamsport is !!
  • na afloop krijgen de kinderen een beker limonade en snoepje – deelname is gratis

Voor opgave of informatie kunt u contact opnemen met:
Nanda Knol
E-mail: nansanknol@quicknet.nl
Telefoon: 574450

 

Reageren via facebook