11.8 C
Medemblik
25 september 2020 22:02
Medemblik Actueel.

Loeiend, springend en rennend de wei in..

Regionieuws – De koeien van het Rundveemuseum in Aartswoud stonden al te dringen voor de hekken om richting het sappige verse gras te rennen afgelopen zaterdag 16 april. Maar ze moesten nog even wachten op de boer die om 13:45 uur de staldeuren opende waarna de dames rennend,springend en luid loeiend richting het grasland gingen.

Elk jaar is het weer een lust voor het oog en komen er ook tientallen mensen kijken hoe de koeien door het dolle over het weiland rennen, sommige zijn zo blij dat ze hoge sprongen maken. En wat iedereen nog leuker vind zijn de kalfjes die braaf achter moeders aanrennen en ook springend over het grasland rennen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?