Meiden promotiedag bij Strandvogels op zondag 24 april

Onderdijk – Er gaan steeds meer meisjes voetballen en dat is natuurlijk prachtig om te zien. Meer meisjes aan het voetballen, betekent ook dat de kans groter wordt dat er steeds meer talentvolle speelsters zijn. Daarvan hebben we vorig jaar bij Strandvogels al een voorbeeld gezien, want alle meidenteams werden kampioen!

Daarom organiseert de KNVB Opleidingsgebied West I een tweetal promotieactiviteiten voor talentvolle voetbalsters uit het geboortejaar 2004/2005. Voel jij je een groot voetbaltalent? Ben je heel gemotiveerd en fit en wil je graag je voetbalkwaliteiten tonen, dan is het mogelijk om deel te nemen aan een promotieactiviteit van de KNVB. Op zondag 24 april wordt zo’n promotieactiviteit georganiseerd op het complex van Strandvogels in Onderdijk.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.