Strandvogels veelste sterk voor Alcmaria Victrix (Foto: v.v. Strandvogels)

Strandvogels Onderdijk veelste sterk voor Alcmaria Victrix

ONDERDIJK – Na het bekersucces van vorige week heeft Strandvogels JO19-1 de draad in de competitie weer opgepakt. Want niet alleen lonkt de Amstel-cup, ook de kampioensschaal kan nog worden binnen gehaald. Na vier wedstrijd was de ploeg nog ongeslagen, er werd alleen gelijk gespeeld tegen De Zouaven.

Strandvogels veelste sterk voor Alcmaria Victrix

Afgelopen zaterdag kwam Alcmaria Victrix op bezoek in Onderdijk en die ploeg stond in de middenmoot. De Alkmaarders kwamen echter slechts met 10 spelers naar Onderdijk en dan wordt het natuurlijk helemaal lastig voetballen tegen een ploeg die in vorm is.

Mede door de overtalsituatie won Strandvogels dan ook bijzonder gemakkelijk met 14-0. Maar omdat ook het doelsaldo nog wel eens belangrijk kan zijn in de kampioensrace was dit toch een hele mooie middag.

Strandvogels veelste sterk voor Alcmaria Victrix (Foto: v.v. Strandvogels)
Strandvogels veelste sterk voor Alcmaria Victrix (Foto: v.v. Strandvogels)

 

Reageren via facebook