18.4 C
Medemblik
3 juli 2020 19:36
Medemblik Actueel.

Nog 1 zege en Sporting Andijk C1 zaal is kampioen

Andijk – Op maandag 4 april kan het eerste zaal jeugdteam van Sporting Andijk kampioen worden. In de voorjaarscompetitie staat Sporting Andijk C1 op een voorlopige 2e plek maar bij een overwinning in de laatste wedstrijd op buurman Bob Nieuwboer C3 kan de ploeg van coaches Ard Botman en Sylvia Appelman de koppositie pakken en zou de eerste titel in de zaal een feit zijn.

De jongens zijn dit jaar voor het eerst begonnen met zaalvoetbal en in de eerste maanden van het seizoen was het even zoeken. Maar na de winterstop is het gaan lopen en hebben ze de stijgende lijn weten vast te houden. In de voorjaarscompetitie zijn de talenten nog ongeslagen, alleen concurrent Dijkhuis uit Medemblik wist twee maal punten af te snoepen. Nu wacht er nog een heet avondje in de Dars op maandag 4 april om 18.45 uur. Kom naar de Dars en moedig de jongens fanatiek aan. Alvast heel veel succes gewenst namens het bestuur. 

Wat: Kampioenswedstrijd Sporting Andijk zaal C1
Wanneer: Maandag 4 april
Waar: De Dars Wervershoof
Tijdstip: 18.45 uur

Reageren via facebook