Medemblik Actueel.

Voetbal

Zaalvoetballers Nieuweboer sluiten 2018 met winst af

WERVERSHOOF – Na het teleurstellend resultaat in de voorgaande wedstrijd tegen Limmen speelde Nieuweboer in de laatste wedstrijd van het kalenderjaar 2018 in Sint Pancras tegen Vrone 2. In de voorgaande jaren is Vrone, zowel Vrone 1 als Vrone 2, voor Nieuweboer altijd een lastige tegenstander gebleken.

Spelend met het vaste team werd vooraf een niet te aanvallende speelplan afgesproken. Dit werd de gehele wedstrijd goed uitgevoerd. Na een paar mogelijkheden niet benut te hebben werd rond de 7e minuut een goede aanval door Thomas Buis voorgezet. De vrijstaande Sven Deen schoot tegen de keeper. Echter de terugkomende bal werd door Mitch Hofland rustig binnen getikt.

Even later onderbraken Nick Kuin en Thijs Schouten een aanval op de helft van Vrone en schoot de vallende Lex Bakker de bal hard binnen. In het restant van de 1e helft een sterker Nieuweboer wat verzuimde de kansen te benutten. Een mogelijkheid van Vrone werd door Thomas Buis op de doellijn onderschept. In de eerste minuten van de 2e helft beslisten Lex Bakker op aangeven van Nick Kuin en Nick na een solo de wedstrijd.

In de laatste 20 minuten een rustig spelend Nieuweboer. In de slotfase zette wederom Nick Kuin de meer dan verdiende 0-5 eindstand op het bord.

In het zaalvoetbal wordt de competitie hervat op vrijdag 18 januari met een thuiswedstrijd tegen koploper Team Alkmaar. Daarvoor probeert Nieuweboer wederom het eigen kersttoernooi winnend af te sluiten.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook