12.5 C
Medemblik
4 augustus 2020 03:57
Medemblik Actueel.

vlnr: Rienus Gennissen en Paul Wijdenes tijdens de ondertekening van zijn contract (Foto aangeleverd)

Voetbal: MOC moet op zoek naar nieuwe trainer

MIDWOUD – Vorige week heeft Rienus Gennissen het bestuur en de selectie geinformeerd dat hij om persoonlijke redenen stopt als trainer en coach van de selectie van MOC. Zijn thuis situatie maakt het niet mogelijk om ook volgend seizoen de selectie te blijven trainen. 

Het bestuur heeft volledig begrip voor zijn beslissing, maar had graag doorgegaan met de goede samenwerking. Dit seizoen zal Rienus nog gewoon op de dinsdag- en donderdagavonden de selectie trainen en op zondag de selectie coachen.

MOC zal opzoek gaan naar een nieuwe trainer voor het volgende seizoen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?