Spartanen 2 kampioen en promoveert naar reserve 1e klasse

WOGNUM – Een historische kampioenschap in Wognum. Door maar liefst 12x te winnen, 4x gelijk te spelen en ook 4x te verliezen zijn de mannen van Spartanen 2 kampioen geworden en mogen volgend jaar uitkomen in de reserve 1e Klasse.

Veel aanstormend talent maakten van Spartenen 2 een vrijwel onklopbare tegenstander en een terechte kampioen, maar het bleef wel tot het einde van het seizoen super spannend. Pas op de laatste dag konden de mannen van Spartanen het glas gaan heffen op het kampioenschap, de nr. 2 Foresters 2 uit Heiloo bleef op 1 punt hangen.

Onder de bezielende leiding van trainers/coach Wouter Rood hebben de mannen een ijzersterke prestatie neergezet, de hele competie werd er gevochten om de leiding in de 2e klasse  tegen tegenstanders die zeker niet onderdeden voor Spartanen 2.

Reageren via facebook