SEW-speelster Richelle Hoogendam onder de hoede van Centrum het Antwoord

Nibbixwoud – Selectiespeelster Richelle Hoogendam is geadopteerd door Centrum Het Antwoord, waar men onderzoek en begeleiding biedt bij leerproblemen en sociaal-emotionele problemen aan kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en hun ouders. Centrum het Antwoord heeft een vestiging in Heerhugowaard en Hoorn. Bij laatstgenoemde is Richelle zelf ook werkzaam.

Westfriesland-SEW vraagt u dan ook om de site van Centrum het Antwoord eens te bezoeken, waar u volledig wordt geïnformeerd en waar men een mogelijkheid biedt tot het stellen van vragen per e-mail en telefonisch.

West-Friesland-SEW dankt het  Centrum het Antwoord voor de sportieve en financiële ondersteuning en vertrouwen erop dat dit een bijdrage is aan de belangrijke naamsbekendheid en mogelijkheden van dit samenwerkingsverband.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.