Jean Paul de Bruijn aan het biljart, gadegeslagen door arbiter Sabine Bakker. (Foto: aangeleverd)

Wereldkampioen Caudron komt naar Wervershoof

WERVERSHOOF – Biljartvereniging Entree organiseert een uniek evenement in West-Friesland. Topbiljarters Frédéric Caudron (wereldkampioen en nummer 1 op de wereldranglijst driebanden) en Jean Paul de Bruijn geven zaterdag 21 april van 14.00 tot 17.00 uur een biljartdemonstratie in cultureel centrum De Schoof, Kerklaantje 1 in Wervershoof.

Jean Paul en Frédéric zijn doorgewinterde profs en laten het publiek versteld staan met de meest fantastische kunststoten en driebanders. Uiteraard op humoristische wijze. Het kan zomaar zijn dat één van de aanwezigen de gelukkige is om met één van de heren even in hun team te spelen. Wie belangstelling heeft kan een plaatsje reserveren, bel 0228-581357.

Voor een biljartliefhebber dé kans om de beste spelers van de wereld aan het werk te zien. Om uit de kosten te komen vraagt de biljartvereniging een toegangsprijs van 10 euro. Jongeren tot en met 18 jaar betalen halve prijs. Een luttel bedrag voor een geweldige biljartmiddag.

Reageren via facebook