16.6 C
Medemblik
4 juli 2020 00:08
Medemblik Actueel.

Korfballers Sporting Andijk kampioen

Andijk – Op zaterdag 12 maart speelden we ons laatste zaalwedstrijd van dit seizoen. Een gelijkspel was voldoende om kampioen te kunnen worden. We moesten tegen Kleine Sluis, een geduchte tegenstander, waarvan we uit hadden verloren.

Met veel publiek aan de kant, ook wel eens leuk, begonnen we de wedstrijd. In het begin gingen we gelijk op, maar 10 minuten voor rust wisten we een ruime voorsprong van 6 doelpunten te behalen. De rust werd ingezet, natuurlijk onder het genot van de lekkere mandarijnen van Ton en we begonnen verfrissend de 2e helft.

Daar een ieder speelminuten moest krijgen, werd er volop opgewisseld en wisten we de eindscore op 16-8 te brengen.

Een verdiende overwinning en het kampioenschap kon worden gevierd! Het was weer een zeer gezellige zaalcompetitie en voor de meeste van ons duurt het dan ook weer een klein jaar voordat de korfbalkwaliteiten weer getoond kunnen worden. Het publiek bedankt voor hun aanwezigheid!

Mocht je zelf ook wel eens zin hebben om te korfballen, we zijn met name opzoek naar heren. Voor meer info zie sportingandijk.nl.

Groeten Dreamteam Sporting Andijk

Reageren via facebook