14.7 C
Medemblik
23 mei 2020 00:25
Medemblik Actueel.

Juichende Strandvogelsspelers na de goal van Gerald Broedersz in het seizoen 2010-2011. Op de achtergrond is Armand Hoffman nog net een beetje zichtbaar achter Martijn Weel. Zondag mag hij plaatsnemen in de andere dug-out, maar hij zal, zoals zo vaak, wel op een bidonnenkratje gaan zitten.

Voorbeschouwing Strandvogels 1 – RKEDO 1

Onderdijk – Maar liefst drie ploegen leiden de dans in de tombola van de vierde klasse B. Een van die drie, RKEDO, is komende zondag de volgende tegenstander van Strandvogels. De ploeg uit De Goorn heeft als enige van de drie overigens al 19 wedstrijden gespeeld en staat daardoor derde. Maar dat de ploeg van oud-Strandvogelstrainer Armand Hoffman aan een goed seizoen bezig is, is wel duidelijk.

Strandvogels is dus gewaarschuwd, RKEDO is een ploeg in vorm. En een ploeg die weet hoe te winnen in Onderdijk, want vorig seizoen werd het 1-3. Het seizoen daarvoor werd het zelfs 3-6 voor RKEDO. De laatste thuiszege van Strandvogels op RKEDO werd geboekt op 27 februari 2011 toen doelpunten van Paul Neuvel, Gerald Broedersz en Sebastiaan Weel een 0-1 achterstand teniet deden. Vlak voor tijd maakte RKEDO nog 3-2 maar wist de gelijkmaker niet meer te maken.

Reageren via facebook