Medemblik Actueel.

Onder deskundige leiding leren clinic-deelnemers afslaan, pitchen en putten. (Foto: aangeleverd)
Onder deskundige leiding leren clinic-deelnemers afslaan, pitchen en putten. (Foto: aangeleverd)
Sport

Lions Opmeer-Medemblik Golf Open – Genieten voor golfers en nog niet-golfers

WERVERSHOOF – Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor het golfevenement van Lions Opmeer-Medemblik: Golf Open op vrijdag 7 september. Voor het zeventiende jaar organiseert Lions Club Opmeer-Medemblik deze gezellige middag op Golfbaan de Vlietlanden in Wervershoof. Golfers lopen achttien holes en kunnen de Lions Opmeer Golf Open-wisselbeker en nog vele andere prijzen winnen. 

Beginners kunnen in een clinic kennismaken met het golfspel. Onder deskundige leiding leren zij afslaan, pitchen en putten. Bovendien lopen ze een paar holes om het geleerde toe te passen. Behalve (leren) golfen is het Lions Opmeer Golf Open altijd gezellig. Het evenement begint om 11.30 uur met de inschrijving. Onder het genot van koffie/thee en een broodje maken bezoekers kennis met de anderen deelnemers.

Doorgewinterde spelers halen herinneringen op met maatjes van de vorige keren. Om 13.30 uur begint het spelen of oefenen. Om 17.30 uur zijn er hapjes en een verloting met mooie prijzen. Om 19.15 uur wordt een lekkere satéschotel geserveerd. Rond 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic. Dit alles kost 60 euro per persoon voor de wedstrijd; de clinic kost slechts 40 euro met ook alles erop en eraan. 

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de nettobijdrage naar Dorcas Hulp International. Dorcas is een organisatie die actief is in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken wordt niet alleen gesteund, maar ook ontwikkeld. “Met elkaar hebben we een sportieve dag, gezelligheid en dragen we bij aan mensen die het minder hebben dan wij”, aldus de club.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor het Lions Opmeer Golf Open, dus meld snel aan via Harry Kloppenburg, 06-51344707 of harrykloppenburg@hotmail.com.

Reageren via facebook