7.9 C
Medemblik
20 januari 2021 19:46
Medemblik Actueel.

Bello krijgt eigen tulp.

Medemblik – Stoomlocomotief NS 7742 Bello van de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik krijgt een eigen tulp. Deze wordt zaterdag 26 maart bij de locomotief op het tramstation in Hoorn gedoopt. Bezoekers zijn om 15.00 uur van harte welkom om met Bello en bubbels te proosten op de aanwinst.

Er is echter nog één uitdaging: wie gaat de tulp dopen? Museumstoomtram organiseert een actie waar iedereen aan mee kan doen. Het enige wat een deelnemer moet doen is vertellen waarom hij of zij vindt dat Bello een eigen tulp heeft verdiend.

Dat kan per e-mail (communicatie@museumstoomtram.nl) of via de Facebookpagina van de Museumstoomtram.

Degene met de meest originele inzending mag de tulp 26 maart dopen én wint een toegangsbewijs voor twee personen in de Luxe Lunch Express van de Museumstoomtram. Met de doop van de tulp geeft de Museumstoomtram het startsein voor een nieuw seizoen, waarin de stoomtrams weer langs vele kleurrijke bollenvelden rijden tussen Hoorn en Medemblik.

Uiteraard zijn de Bello-Tulpen ook volop te zien.

Reageren via facebook