16.8 C
Medemblik
10 juli 2020 20:40
Medemblik Actueel.

Reunie bouwbedrijf C.A. Vink: oud-collega’s gezocht!

Wervershoof – Als oud-werknemer van Bouwbedrijf CA Vink uit Wervershoof ben ik op zoek naar andere collega’s uit die tijd. Ongeveer 25 jaar geleden is Bouwbedrijf CA Vink overgenomen door de BAM. Ik ben van plan een reünie te organiseren voor de mensen die in – en of voor die tijd werkzaam waren bij Vink.

Dus heb jij ook gewerkt bij Vink in Wervershoof of ken je mensen die daar gewerkt hebben, geef je op of geef het door. Je kunt je opgeven via reuniecavink@outlook.com of bel 0627295953. Inmiddels heb ik, in tijd van  1 week al ruim 40 oud-collega’s  gevonden die zich ook al aangemeld hebben, maar ik mis er nog veel.

Op dit moment ben ik vooral aan het inventariseren wie er ook zin in heeft en als ik weet hoeveel dit er zijn, kan ik, misschien samen met een paar andere oud-collega’s plaats en datum  regelen.

Het zou leuk zijn als dit nog kan lukken in april of mei. Meld je aan of geef het door!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?