OVW Café: Martijn Groot, RE/MAX Nederland: van crisis naar succes

WERVERSHOOF – Tijdens het komende OVW Café vertelt Wervershover Martijn Groot, directeur van franchisemakelaardij RE/MAX Nederland, over het avontuur dat in 2012 begon en dat hij vol ambitie voortzet richting toekomst. Na zware tijden is de woningmakelaardij terug als nooit tevoren. U bent van harte welkom op 13 april vanaf 18.00 uur in Café Restaurant ’t Fortuin in Wervershoof.

In 2012 nam Martijn Groot de Nederlandse franchiselicentie van RE/MAX over. Het was hartje crisis en de woningmakelaardij bevond zich in zwaar weer. Martijn vertrouwde op zijn gevoel en het reeds bewezen succes van RE/MAX. Met meer dan 110.000 collega makelaars in meer dan 100 landen is RE/MAX wereldwijd de nummer 1.

Martijn is geboren en getogen in Wervershoof alwaar hij nu woont met zijn vrouw Margriet en drie opgroeiende kinderen. Naast zijn gezin bouwde hij aan een succesvolle opmars binnen de makelaarswereld. Zo zette hij samen met Robert Jan Nieuweboer Makelaardij Groot & Nieuweboer op. Als Regional Director van RE/MAX vond hij een nieuwe uitdaging. Hij ervaart dat het managen van eigen makelaarskantoren wezenlijk anders is dan het runnen van een landelijke franchise. Enerzijds is hij spreekbuis voor franchisenemers die stevig aanpoten om de crisis te overleven, anderzijds legt hij verantwoording af aan een beursgenoteerde Amerikaanse moeder met de focus op groei. Hij vond de juiste balans tussen de diverse partijen en ontdekte de zwakte én de kracht van de Nederlandse woningmarkt. Tussen de bedrijvigheid door rondde hij de MRE-opleiding (Master of Real Estate) met goed gevolg af.

De woningmarkt zit momenteel opnieuw in de lift. RE/MAX Nederland groeide het afgelopen jaar sterk en Martijn ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Op 13 april vertelt hij over het avontuur dat hij in 2012 aanging, de tegenslagen en meevallers en zijn persoonlijke en zakelijke ambities voor de komende jaren.

Bezoek de presentatie

Kom naar het OVW Café op donderdag 13 april vanaf 18.00 uur in ’t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Bent u geen lid van de ondernemersvereniging, maar wel geïnteresseerd? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kunt u genieten van het buffet. Graag tot ziens!

Voor meer informatie: www.ovw.nl

Reageren via facebook