20.8 C
Medemblik
4 augustus 2020 21:51
Medemblik Actueel.

Foto: Medemblik Actueel / Theo Annes
Foto: Medemblik Actueel / Theo Annes

Ladies Night Abbekerk

Abbekerk – Lorenza Blokker (15) uit Abbekerk organiseert vrijdag 26 februari een Ladies Night in Dorpshuis Abbekerk aan het Burgemeester P. Kromplein 6. Met deze avond hoopt Lorenza veel geld in te zamelen voor een deelname aan Tour de Fris, een fietstocht van Denemarken naar Nederland.

Met deze tour willen de 42 jonge deelnemers het imago van de Noord-Hollandse jongeren verbeteren, door te laten zien dat zij geen drugs en drank nodig hebben en veel moed en wilskracht hebben om deze tocht te volbrengen.

De tocht – negenhonderd kilometer in negen dagen – begint in Odense en eindigt in Hoogwoud. De Ladies Night is een echte vrouwen- en meidenavond met een braderie, modeshow, zangoptreden en nog veel meer.

De entree is 3,50 euro, inclusief welkomstdrankje. Aanvang 20.00 uur.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?