12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 06:07
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – winterse neerslag

Medemblik – Vandaag gaat het regenen en sneeuwen. De sneeuw kan in de ochtend enige tijd blijven liggen. Vrijdagavond wordt het droog. De temperatuur komt uit op maximaal 5 graden: tijdens sneeuwval is het maar 1 tot 2 graden. De sterke zuidoostenwind neemt later op de middag af. Zaterdag klaart het op.

Zaterdag hebben wij te maken met een zwakke tot matige wind uit het noorden,3Bft, waardoor de 6 graden die het gaat worden wel een stuk frisser aan gaat voelen. Wel zal de zon veelvuldig te zien zijn maar ook zullen nog steeds wolken aanwezig zijn. In de nacht naar zondag trekt de bewolking weer dicht en koelt het af naar rond de 2 graden.

Zondag veel bewolking maar wel vrijwel droog, de wind is zwak tot matig 3Bft en waait uit het noorden tot noordwesten. Vanaf maandag komt de zon weer terug en neemt de kans op neerslag ook af. De wind draait na maandag naar het zuidwesten waardoor de temperatuur weer zal stijgen naar de normale waarde van 7 graden.

eps_pluim_tt_06235 (1)

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?