18.4 C
Medemblik
3 juli 2020 19:26
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zwaar bewolkt met kans op winterse buien

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met een front dat van west naar oost over onze regio gaat trekken. Het waait soms stevig door en de neerslag die gaat vallen kunnen een winterse karakter hebben en een enkel klap onweer is ook niet uitgesloten. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden en in de nacht naar vrijdag daalt deze naar 4 graden.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Vrijdag start lokaal nog met zonneschijn maar in de loopt van de dag zal de bewolking weer de overhand krijgen. De wind is zwak tot matig en waait uit het westen tot noordwesten. Overdag 6 graden en in de nacht naar zaterdag dalend naar 2 graden met kans op lichte nachtvorst tijdens zonsopkomst.

Het weekend is een stuk kouder dan wat wij de eerste weken van januari hebben gehad. Zaterdag overdag 3 graden en in de nacht naar zondag dalend tot op het vriespunt, waarbij de wind is gedraaid naar het zuiden/zuidoosten en zorgt voor aanvoer van koude lucht

Zondag overdag zonnige perioden maar met 3 graden aan de frisse kant, de wind waait uit het zuidoosten en is matig van kracht. In de nacht naar maandag gaat het licht vriezen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook