19.8 C
Medemblik
21 mei 2020 13:20
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – bewolkt maar ook ruimte voor de zon

MEDEMBLIK – Vandaag is het bewolkt en uit deze bewolking kan misschien een enkel drupje regen vallen, maar ook is er ruimte voor wat opklaringen maar veel zal dit niet zijn. In de avond neemt de kans op regen wel weer toe. De middagtemperatuur komt uit op 13 graden bij een matige tot vrij krachtige wind uit het noordwesten, in de avond aantrekkend naar vrij krachtig.

Het weer voor woensdag

Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Medemblik, met morgenmiddag kans op een regenbui. De temperatuur stijgt tot 14 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 9 °C

Het weer na woensdag

De komende dagen zijn er opklaringen en is de kans op regen hoog in Medemblik. Overdag wordt het ongeveer 10 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 6 °C. De wind draait geleidelijk naar het zuiden en is matig, windkracht 4. In het weekend wordt het overdag kouder met temperaturen rond 7 °C.

Reageren via facebook