Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – grijze bewolkte dag met kleine kans op zonneschijn

MEDEMBLIK – Vandaag starten wij met lokaal nog kans op wat zonneschijn maar voor de rest van de dag is het toch de dichte bewolking die overheerst. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 8 brij een zwakke tot matige wind die uit het zuidwesten waait. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 3 graden maar boven het open veld kan het tot op het vriespunt dalen.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Donderdag is een copy van vandaag, veel bewolking met maar weinig ruimte voor de zon en overdag 8 graden, in de nacht 3 graden. De wind draait wat meer naar het zuiden en zwakt nog verder af. Vrijdag is er wat meer ruimte voor de zon maar ook dan is de bewolking de overheersende factor. Overdag 8 graden, in de nacht dalend naar 6 graden bij een zwakke wind die uit het westen/zuidwesten waait.

De dagen na vrijdag blijven gelijk aan die van vandaag. Overdag veel bewolking, temperaturen rond de 8 á 9 graden en maar weinig wind, die waait uit het westen.

Voor meer weer kijkt u op de website van ons weerstation

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

 

Reageer op dit onderwerp