14.5 C
Medemblik
9 juli 2020 09:43
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – onstuimig met buien maar ook ruimte voor de zon

MEDEMBLIK – Er staat ons een vrij onstuimig en nat weekend te wachten. Vandaag is de wind krachtig en bij vlagen hard, 6 á 7BFt. en waait uit het westen tot noordwesten. De middagtemperatuur blijft steken bij 9 graden en er valt regelmatig wat (mot)regen. Maar tussen alles door zal toch ook de zon zo nu en dan te zien zijn. Aan het eind van de middag draait de wind door naar het noordwesten en valt er nog een enkele bui.

Zondag is er minder wind maar vallen er wel meer buien, tijdens een bui kan er een klap onweer vallen en kan de wind wel aantrekken en zijn rukwinden tot 75km/u mogelijk. De middagtemperatuur blijf steken bij 7 graden maar door de aanvoer van lucht uit het noordwesten en in combinatie met de buien voelt het niet warmer aan dan 3 á 4 graden, frisjes dus.

Ook maandag is nog een vrij onstuimige dag waarbij er nog enkele buien vallen. Daarna draait de wind naar het zuidwesten en komen er flinke opklaringen en trekken de buien onze regio uit. Overdag loopt de temperatuur op tot boven de 10 graden en in de nachten daalt het kwik naar rond de 8 graden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?