Medemblik Actueel.

Bedrijven

Diëtistepraktijk Louise Groot breidt uit naar Koggenland

Lambertschaag – Een droom komt uit voor Louise Groot uit Lambertschaag en haar diëtistenpraktijk ‘Groot in de Praktijk’. Vanaf 8 maart aanstaande opent zij een praktijk in het nieuwe Gezondheidscentrum De Goorn in Koggenland waar zij elke dinsdag,woensdag en donderdag praktijk zal houden. De praktijk in Lambertschaag blijft op de vrijdag voor de cliënten.

kinderen-dietistepraktijklouisegroot-12Diëtistepraktijk Louise Groot is een vrijgevestigde diëtistepraktijk in Lambertschaag. Zowel volwassenen als kinderen kunnen hier terecht met alle vragen op het gebied van voeding. Zowel bij ziekte als gezondheid biedt Diëtistepraktijk Louise Groot de juiste voedingszorg voor u en/ of uw kind.

Naast het begeleiden van volwassenen met de meest uiteenlopende voedingsproblemen worden er door Diëtistepraktijk Louise Groot kinderen en jongeren begeleid met gewichtsbeheersing. Met behulp van de  ‘Lekker Pûh!!! methode’ wordt er zonder dieet en strijd aan tafel gegroeid naar een gezond gewicht waarbij er veel aandacht is voor het vergroten van het zelfvertrouwen van het kind.

Overgewicht bij kinderen

Ieder kind verdient een gezonde toekomst met een fit lichaam! Met behulp van de methode van ‘Lekker Pûh!!!’ wordt er zonder dieet en strijd aan tafel gegroeid naar een gezond gewicht waarbij er veel aandacht is voor het vergroten van het zelfvertrouwen van het kind. Door middel van opdrachten en spel wordt uw kind betrokken in de behandeling. Hierdoor wordt niet alleen de ouder, maar ook uw kind zich bewuster van de voeding- en leefstijlkeuzes die gemaakt kunnen/moeten worden.

De Lekker Pûh!!! methode motiveert kinderen om zelf te kiezen voor goed, veel en gezond eten. Je krijgt niet alleen adviezen over voeding, maar ook over leefstijl. Het is niet moeilijk of ingewikkeld. Het is makkelijk in de praktijk te brengen. Elk kind gun je een vrolijke jeugd en een gezonde toekomst.

Reageren via facebook