12.4 C
Medemblik
8 juli 2020 02:06
Medemblik Actueel.

Inloopavond Pall Medistad, ‘Presentatie plannen nieuw pand’

MEDEMBLIK – Pall Medistad in Medemblik nodigt omwonenden en omliggende bedrijven uit om op 12 december om 17:00 uur naar de inloopavond te komen waar het bedrijf een presentatie en aanvullende informatie gaat geven over het te realiseren nieuwe pand.

Directeur Bart Goossens van Pall Medistad zal de belangstellende tijdens de presentatie uitvoering informeren over het nieuwe pand dat gaat worden gevestigd op terrein naast het huidige pand. In het nieuwe pand zal een derde ‘Clean Room’ worden gerealiseerd  maar ook kleedruimtes, kantoorruimte en een kantine voor het personeel.

Lees ook: Flinke uitbreiding Pall Medemblik

Eerder liet Pall Medistad al weten op zoek te gaan naar 150 extra personeelsleden voor de cleanroom en expeditie. Ook zal een deel van het terrein gaan worden gebruikt als parkeerplaats voor het personeel van Pall Medistad.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?