Inschrijving geopend: ideeën diner VNG Jaarcongres 2020 welkom

WESTFRIESLAND – Westfriesland is op 9 en 10 juni 2020 gastregio van het VNG Jaarcongres. Een onderdeel van het congres is een diner op dinsdag 9 juni 2020.

Voor de organisatie hiervan zijn we op zoek naar een gedreven, ervaren horecaondernemer of cateraar. Een die samen met andere ondernemers en Westfriese organisaties alles in huis heeft om een Westfries diner voor 1600 gemeentebestuurders tot een succes te maken. De inschrijving voor de aanbesteding loopt tot en met dinsdag 14 januari 17.00 uur.

Inschrijving

De opdracht betreft het bereiden en serveren van een origineel, Westfries diner inclusief dranken aan 1600 gemeentebestuurders. Het diner dient een volwaardige avondmaaltijd te zijn, maar voor de rest is alles mogelijk. De opdracht, inschrijving en meer informatie staan op de website regiowestfriesland.nl/nl/vngdiner.

Wijzigingen

Maandag 9 december 2019 vond de informatiebijeenkomst over het diner plaats. Op basis van vragen en signalen zijn er enkele wijzigingen in de aanbesteding. In de (geüpdatete) documenten staan de wijzigingen aangegeven. Deze documenten en de vragen en antwoorden staan op de website regiowestfriesland.nl/nl/vngdiner.

Reageren via facebook