15.4 C
Medemblik
8 juli 2020 23:52
Medemblik Actueel.

Steven Appels al 20 jaar judoleraar in Medemblik

Medemblik – In gymlokaal De Munt werd afgelopen zaterdag een feestje gevierd. Meester Steven Appels staat al 20 jaar als judoleraar op de mat in Medemblik. Hij nam het stokje over in februari 1996 van Hans Meester.

Om dit feest op te luisteren, werd judo-icoon Richard de Bijl (houder van 8e dan judo) uitgenodigd om twee clinics te verzorgen. De chemie die uitgaat van één van de beste judoleraren van Nederland is geweldig. In de eerste groep waren de judoka tot 12 jaar volledig in de ban van de leuke en boeiende les van Richard. In de tweede groep werden de judoka getrakteerd op een bijzonder technische les. De judoka genoten van de overdracht van de kennis van deze judoreus,schrijft onze nieuwspartner Rodi Media

Een prachtige judo-ochtend bij de judoschool en Steven maakt zich op voor de 25 jaar.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?