12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 02:56
Medemblik Actueel.

45e editie Volleybal FBT-Toernooi ten bate van St. Hart voor Moldavië

Andijk – Voor de 45e keer wordt in 2016 in Andijk het Familie Bedrijven Toernooi Volleybal georganiseerd in sporthal De Klamp. Deze editie komt de opbrengst weer ten goede aan Stichting Hart voor Moldavië. Want niet iedereen in Europa leeft in luxe en de vrijheid die wij kennen in Nederland. In Moldavië merken de kinderen dat ook.

Om de kinderen tijdens de drie maanden durende zomervakantie een beetje afleiding te kunnen geven van hun thuissituatie wordt voor hen twee weken een zomerkamp georganiseerd. De kinderen komen van maandag tot en met vrijdag en krijgen ze ’s ochtends en ‘s middags een maaltijd en wordt een dag vullend programma voor ze georganiseerd. Steun deze stichting door deel te nemen aan dit toernooi.

Het is één van de grootste volleybaltoernooien in West-Friesland, waar veel regionale bedrijven, verenigingen, vriendengroepen, en buurtverenigingen aan mee doen.

Op de vrijdagen 29 april en 6 mei vinden de voorrondes plaats en op de vrijdagen 20 en 27 mei de finales. De inschrijfkosten bedragen €50,- per team. Complete teams kunnen zich tot 15 april aanmelden via fbtandijk@gmail.com. Een compleet team bestaat uit minimaal 6 personen waarvan 2 dames.

Er zijn 4 poules in de categorieën: A = Het lijkt wel op volleybal, B= Het lijkt een beetje op volleybal, C = Het zou op volleybal moeten lijken, D = Als we maar lol hebben.
De laatste avond zal, zoals gebruikelijk een feestelijke afsluiting krijgen met hapjes en drankjes en een rad van fortuin. Ieder team krijgt een beker en de winnende teams per poule krijgen een mooie wisselbeker.

Schrijf je op tijd in want er kunnen maximaal 24 teams meedoen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?