Jozefschool Medemblik: even geen rekenen en taal maar ‘Carnaval’!!!

Medemblik – Geen rekenen en taal afgelopen vrijdag voor de kinderen van de Jozefschool in Medemblik, want alle leerlingen en leraren vierden carnaval. Het feest was tevens de afsluiting van het schoolthema ‘Geef ons de ruimte’. Ruimtevaarders, vlinders, elfjes, engelen, Mega Mindy, Superman, lieveheersbeestje, van alles vloog in en om school.

Prins Carnaval Remco de Eerste kreeg ’s morgens de Jozefschoolsleutel overhandigd van directeur Peter en zwaaide voor één dag de scepter over het feestgedruis. Na de installatie van de Raad van 11 begon de spetterende playbackshow, gepresenteerd door Tiffany en Timo en meester Tom. Alle deelnemers straalden op het podium en wachtten vervolgens in spanning op de punten van de jury, de Raad van 11.

De vier-dubbel-gedeelde bronzen raket ging naar ½C, 3A, 7 en 8 en de gedeelde eerste prijs ging naar 3B en 4B. De gouden en bronzen raketten vliegen het komende jaar van de ene naar de andere groep. Alle prijswinnaars kregen de enige echte Jozefschoolvogel omgehangen en mochten het winnende lied nog een keer doen. K3 (meester Hans, juf Lida en juf Nellie) kwam tot slot tot ieders verrassing het podium op. Als drie mooie stewardessen gaven ze een wervelende show met ‘K3 Airlines’. In de klassen ging ’s middags het carnavalsfeest nog even door.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.