Medemblik heeft nieuwe skeelerploeg, ‘DuxSport Racing Team’

Medemblik – DuxSport stelt u haar nieuwe ploeg voor! DuxSport Racing Team. De vijftien rijders van de nieuwe skeelerploeg, met zichtbare trots, en het lime groen-zwart gekleurde wedstrijdtenue. Teammanager Tjeu Berlijn constateerde tevreden dat de samengestelde selectie veel verschillende karakters kent. “Wij wilden geen eenheidsworst creëren. Wij hebben dan ook rijders bij elkaar gezocht met veel ambitie en talent.”

10334321_553470668140203_1664892413151649078_n“Ik denk dat wij blij mogen zijn met dit team”, toont Berlijn zijn tevredenheid. “In slechts een paar weken tijd zijn wij er in geslaagd een behoorlijk uitgebalanceerde ploeg van jonge talentvolle en ambitieuze Belgische en Nederlandse rijders bij elkaar te brengen. Zij passen alle bij de uitgangspunten van DuxSport.”

DuxSport Racing Team zal in de winter beginnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen met meerdere trainingsstages. GETIT zal de trainingsbegeleiding op zich nemen. Teun Goedhart zal de rijders van de ploeg tussen de trainingen en wedstrijd masseren. Wij willen onze rijders een goed en uitdagend wedstrijdprogramma aanbieden met topwedstrijden in Gross Gerau (Duitsland) en Oostende (België) van de Europa Cup series.

DuxSport Racing Team 2016 bestaat uit:

duxsport

Manament en Support

duxsport 2

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.