Terughaalactie IKEA LATTJO trommelstokjes en slaginstrument

Medemblik – IKEA verzoekt klanten die LATTJO trommelstokjes en een LATTJO slaginstrument hebben gekocht deze niet meer te gebruiken en terug te brengen naar de dichtstbijzijnde IKEA vestiging. Zij krijgen dan het volledige aankoopbedrag terug.

De mogelijkheid bestaat dat de rubberen bal van de trommelstokjes loskomt of losgedraaid wordt. Dit kan voor heel jonge kinderen een verstikkings- of verslikkingsgevaar vormen. IKEA heeft nog geen melding ontvangen, maar veiligheid voor kinderen heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit. Daarom geeft IKEA deze waarschuwing. IKEA heeft deze trommelstokjes sinds november 2015 verkocht.

Om het geld terug te krijgen is het niet nodig om de kassabon te laten zien. Onze excuses voor eventuele ongemakken. Voor meer informatie kan je contact opnemen via het gratis telefoonnummer 0800-453 2649