HOLLANDS KROON – Stampen met een twist: met nootmuskaat en kaneel echt verrassend anders!
Ingrediënten
- 900 g spruitjes
- 1 ui
- 3 tenen knoflook
- 3 el traditionele olijfolie
- 150 g Bettine Blanc geitenkaas 58+
- 150 g ongebrande ongezouten notenmix naturel
- 124 g mix voor aardappelpuree
- ½ tl gedroogde nootmuskaat
- ½ tl kaneel
Instructies
- Kook de spruitjes in ruim kokend water met zout 8-10 min gaar. Giet af.
- Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak hierin de ui 3 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. mee.
- Snijd de geitenkaas in stukjes. Hak de noten grof. Bereid de puree volgens aanwijzingen op de verpakking. Voeg de spruitjes en het uimengsel toe aan de puree en stamp grof. Voeg de geitenkaas, noten, nootmuskaat en kaneel toe. Breng op smaak met peper en zout. Warm nog even door.
Extra
Let op!!! Bevat noten.. Dus voor mensen met een noten allergie niet geschikt.
© Albert Heijn / Allehande