Kleuterdansen bij SvW Abbekerk, spelenderwijs kennismaken met dansen

ABBEKERK – Speciaal voor kinderen van 3, 4 en 5 jaar organiseren we kleuterdans. Spelenderwijs maken de kinderen kennis met dans. Er wordt tijdens de danslessen ingespeeld op de belevingswereld van de kleuter waardoor de fantasie en creativiteit van ieder kind wordt geprikkeld.

Dansen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Door te dansen ontdekt het kind de mogelijkheden van het lichaam. Het is goed voor de ontwikkeling van de fijne en grove motoriek, coördinatie, gezondheid, ritme en nog veel meer.  Natuurlijk staat plezier voorop!,‘ zegt Eva Visser van SvW Abbekerk.

Op de dinsdag om 15.00 tot 15.45 in het Dorpshuis in Abbekerk.

https://steedsvoorwaarts.nl/kleuterdans/ of svwabbekerk@quicknet.nl

Foto aangeleverd

Reageren via facebook