Foto: Barend Hoekstra

Nog geen duidelijkheid over het doorgaan van de kermis in Medemblik

MEDEMBLIK – Dit is 1 van de uitkomsten van het veiligheidsberaad afgelopen donderdagavond. De Veiligheidsregio wacht op een besluit van het kabinet, mogelijk volgt die eind deze maand, of de kermissen weer door mogen gaan in Nederland.

Daarom is het ook nog niet te zeggen of de kermis weer terugkomt naar de Nieuwstraat of ook dit jaar op het Vooroever gaat worden gehouden, zoals in 2020. Binnen de inwoners van de kern Medemblik is grote verdeeldheid over de meest geschikte locatie. Vooral gezinnen met (kleine) kinderen zijn voorstander van de kermis op het Vooroever terrein, terwijl de andere deel van de inwoners het liefst de kermis weer terug naar de Nieuwstraat zien komen.

Foto: Barend Hoekstra

Reageren via facebook